We've detected that your browser may be outdated. We recommend you upgrade your browser to a more recent version.

For the best BagTheWeb experience, we recommend using Google Chrome. .

Default_bag_big

Support BagTheWeb via Patreon!

BagTheWeb has been serving the world's curation needs since 2010. With our ever-growing user base, the cost of running the operation is getting higher. Therefore we turn to you, our users, to ask for your help. Please consider supporting us on Patreon.

Complete Event IVS

viewed 47 times and seen via embed 3 times

Vi har skabt Complete Event med det ønske om at gøre det nemt for dig som virksomhedsejer at tilrettelægge en teambuildingdag for dine medarbejdere. Vi har samarbejdsaftaler med en lang række spisesteder og firmaer i København, så du kan finde de aktiviteter, der matcher din virksomhed bedst.

Vores koncept skal gerne bidrage til at gøre det muligt for virksomhedens medarbejdere at lære hinanden bedre at kende gennem leg og aktiviteter. Det er vores overbevisning at medarbejdere, der kender hinanden, vil være langt gladere for at gå på arbejde, hvilket skaber bedre resultater. Denne filosofi er grundstenen i vores koncept hos Complete Event.

Du har mulighed for at se alle vores aktiviteter på vores hjemmeside www.completeevent.dk, der alle skal bidrage til at give dine medarbejdere en sjov dag med deres kolleger. Har du spørgsmål om vores aktiviteter eller ønsker du gode råd, kan du kontakte os telefonisk på 26 10 27 27 eller via e-mail på kontakt@completeevent.dk.

created January 11, 2017

updated January 11, 2017

joined 12/23/2016
247 bags