We've detected that your browser may be outdated. We recommend you upgrade your browser to a more recent version.

For the best BagTheWeb experience, we recommend using Google Chrome. .

Default_bag_big

Support BagTheWeb via Patreon!

BagTheWeb has been serving the world's curation needs since 2010. With our ever-growing user base, the cost of running the operation is getting higher. Therefore we turn to you, our users, to ask for your help. Please consider supporting us on Patreon.

Global Express Wedding I/S

viewed 46 times

Hos Global Express Wedding kan de stå for at planlægge et bryllup for alle par med international baggrund, der gerne vil have et bryllup planlagt hurtigt og nemt. Temaet i Global Express Wedding er sammensat af bryllupsplanlæggere, advokater der en en del af advokatsamfundet, eventplanlæggere og professionelle bryllupsfotografer. De arbejder alle for at give en romantisk dag.

Vil du gerne have planlagt dit bryllup med en udenlandsk kæreste hurtigt eller har du udenlandske venner eller familie, der ønsker at blive viet, står Global Express Wedding gerne til rådighed med hjælp til hele planlægningen.

Henvender I jer til Global Express Wedding vil i inden for 48 timer, få af vide, hvilke dokumenter, der er nødvendige for en vielse, for at give jer en smuk dag med fokus på jeres kærlighed til hinanden.

Global Express Wedding har altid den billigste pris i Danmark, og fokus på at give jer den bedste dag. Hvis du har spørgsmål, kan du læse mere på hjemmesiden www.globalexpresswedding.com hvor du kan finde svar på oftest stillede spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte Global Express Wedding via mail info@globalexpresswedding.com eller telefonisk på +45 29626122.

Global Express Wedding I/S
40711501
Torvet 3
Ærøskøbing, 5970

created January 04, 2017

updated January 05, 2017

joined 12/23/2016
247 bags